zondag 3 mei 2015

Kunstklas

O, o het is weer veel te lang geleden dat ik hier iets gepost heb. Daar gaan we is even verandering proberen in te brengen.

Na de zomervakantie gaat Anja natuurlijk alweer naar de middelbare school. We hadden haar ingeschreven op het Flora Lentis in Naaldwijk. Daar is ook de mogelijkheid om de Kustklas te gaan doen. Dit betekend dat je van bepaalde vakken een paar uur meer les in de week krijgt. De vakken zijn voornamelijk handvaardigheid, tekenen, drama, zingen, muziek. Echt iets voor Anja dus. Hier moest ze wel voor door een selectieronde zien te komen. Ze moest een heel vragenformulier invullen en foto's van dingen die ze al eens gemaakt had tonen.  Afgelopen week kregen we de brief en daar stond in dat ze is aangenomen! Goed he.

1 opmerking:

Unknown zei

According to Stanford Medical, It is indeed the SINGLE reason women in this country live 10 years longer and weigh an average of 19 kilos less than us.

(By the way, it really has NOTHING to do with genetics or some hard exercise and really, EVERYTHING related to "how" they eat.)

BTW, What I said is "HOW", and not "what"...

Click on this link to uncover if this little questionnaire can help you find out your real weight loss potential