woensdag 1 mei 2013

Koninginnedag/Kroningsdag

Hierbij nog een paar foto's van wat ik voor Koninginnedag of Kroningsdag gemaakt heb.
Alleereerst mijn gehaakt Beatrix, Willem-Alexander en Maxima. De patroontjes komen uit het nieuwste boekje Ik hou van Holland & haken van Christel Krukkert.


De laatste dagen hebben ze voor mijn keukenraam staan pronken. Zoals je op de foto hieronder kan zien. De kroontjes die erboven hangen heb ik met de Silhouette Cameo gesneden


Gisterochtend begon het feest bij ons in het dorp met een optocht. Anja heeft toen natuurlijk haar jurk aan gehad die ik pas geleden voor haar gemaakt had. Ik heb er afgelopen maandag nog snel een kroontje bij gehaakt. Het patroon had ik gevonden op de blog van Klein Zoet Geluk


Na de optocht zijn we even naar huis geweest om een kopje koffie te drinken met een zelfgemaakt cupcake. Die we versiert hadden met botercreme en oranje hagelslag.

Vorige week had ik de gastkindjes ook nog een kleinigheidje mee gegeven voor Kroningsdag. Dit zijn dezelfde krootjes als dat ik voor mijn keukenraam had hangen alleen een beetje kleiner gemaakt.

2 opmerkingen:

ineke zei

ziet er allemaal ouderwets gezellig uit!!
ik bedoel.. zoooo leuk, dat het hele land het zoo naar zijn zin heeft gehad gisteren.. das echt jaaaaren geleden.. volgens mij!

Ilse * BY IK * zei

Wat een gezellige oranje freubels! Leuk gemaakt allemaal.