woensdag 4 juli 2012

UWYH-projecten en UWYH-project nr. 1 de Heleentje van Collie-Collie

Op verschillende blogs ben ik dit plaatje al tegen gekomen van UWYH projectjes. Ik denk dat ik ga proberen om er ook aan mee te doen. Je moet dan 25 dingen maken van bijvoorbeeldlapjes stof die je nog hebt liggen. Nou ik heb een flinke voorraad dus ik denk dat ik een heel eind ga komen. Maar het zijn bij mij niet alleen lapjes stof die ik heb liggen maar ook heel veel andere hobbyprojectjes die half af zijn of waar ik nog steeds een keer aan moet beginnen. Dus ik ga is proberen om alles lekker op te maken voordat ik wat nieuws koop. En dus ook weinig tot niets wil kopen voor een projectje. Hieronder alvast het eerste wat ik gemaakt heb van UWYH spullen. Het enigste wat ik voor Anja d'r jurk gekocht heb is:

- het blauwe lint voor aan de onderkant van de jurk
- roze stof voor de ceintuur
- klosje aquablauw garen
De rest van de stof had ik allemaal liggen.Nog maar net een paar minuten onder de naaimachine vandaan en nu al op mijn blog. Anja is helemaal blij met deze jurk. Het patroon heet Heleentje en is van Collie-Collie.com
Er gaat aardig wat stof in zitten. Zo is de onderste strook ongeveer 5 meter lang maar het is een erg leuk patroon om te maken.

Geen opmerkingen: