maandag 27 februari 2012

Prijsje gewonnen bij De Stoffenkraam

Ik had afgelopen week de foto van Anja in haar Prinses Tiana jurk naar www.destoffenkraam.nl opgestuurd omdat ik daar de stof van haar jurk gekocht had. Nu kreeg ik daarnet een mailtje dat ik de weekprijs gewonnen heb en een cadeaubon krijg van 10 euro die ik bij de volgende bestelling kan inleveren. Anja komt komende week de hele week op de startpagina van de Stoffenkraam te staan.



Gefeliciteerd u bent de weekwinnaar!

U hebt gewonnen met de actie productvoorbeelden. Uw ingezonden productvoorbeeld wordt deze week op de homepage getoond!

Omdat u hebt gewonnen ontvangt u een cadeaubon ter waarde van €10,- Deze cadeaubon kunt u bij de volgende bestelling gebruiken.


vrijdag 17 februari 2012

Carnaval 2012 Alaaf!!!!





Vandaag vierde Anja en Rick carnaval op school. Anja was nu toch echt uit haar Assepoesterjurk gegroeid dus moest er weer wat nieuws gemaakt worden. Ik dacht dat ze nu wel eens wat anders wilde maar nee hoor het moest weer een prinsessenjurk worden. Dit keer koos ze voor prinses Tiana. Daar ik geen patroon had van deze jurk heb ik van een prinsessenjurk waar ik wel een patroon van had de basis genomen en daar zelf wat bladeren bij getekend n.a.v. een plaatje van internet van prinses Tiana. Dus het is een beetje van het disneyverkleedklerenboek en een beetje van mijzelf geworden.
Rick wilde als Fozzy van de Muppets. Daar heb ik alleen een broek voor genaaid en een t-shirt voor gekocht bij Simply Colors.

maandag 13 februari 2012

Valentijnsdag

Morgen is het Valentijnsdag. Ik geef er zelf niet zoveel om. Maar vond het toch wel leuk om een kleinigheidje te maken voor mijn oppaskindjes. (en natuurlijk ook voor Anja en Rick)

Cupcakes voor de vogeltjes.

Ook hebben we met die kou aan de vogeltjes buiten gedacht. We hebben lekkere cupcakes voor ze gemaakt van frituurvet en vogelzaad.


Sneeuw en ijs

Wat hebben we een week lang van het ijs kunnen genieten. Anja en Rick konden er geen genoeg van krijgen, van het schaatsen. Heerlijk als je zo'n vijvertje aan het eind van de poort hebt waar ze zo naar toe kunnen gaan om te schaatsen. Helaas is het vandaag gaan dooien en kan er vanmiddag na schooltijd niet meer geschaatst worden.